• +40 774 538 004
  • Covasna, Ozunca Bai, nr. 1

Blog

SPA

Zona de SPA este una dintre preferatele oaspeților, pentru ca este locul unde se pot relaxa în adevăratul sens al cuvântului. Conacul Negoiță oferă oaspeților cazați acces gratuit la sauna cu lemne (tip butoi) și la ciubăr (hot tub).
Încă din antichitate, oamenii au folosit diverse moduri pentru a face corpul să transpire, astfel încât să se șteargă cu un prosop iar apoi să rămână curați. Fie că vorbim despre termele romanilor ori „bania” slavilor” sau „sentoo si o-furo” a orientalilor, sauna (originară finlandeză) a fost dintotdeauna un loc cald, plăcut, în care să îți relaxezi mușchii sau chiar spiritul (ca un altar de meditație). În plus, sauna mai avea și un scop terapeutic, aici având loc chiar nașteri sau mici intervenții chirurgicale (fumul saunei degajă acid tanic care sterilizează suprafețele).

În sauna cu lemne de la Conacul Negoiță temperatura și umiditatea pot fi setate și controlate din interior. Folosirea saunelor se face pe propria răspundere, însă vă descurajăm să le utilizați în cazul în care suferiți de claustrofobie, atacuri de panică sau nu vă simțiți tocmai în cea mai bună formă. De asemenea, nu este permisă folosirea dispozitivelor electronice de fumat în zona SPA. Ținuta trebuie să fie adecvată (halat de baie, costum de baie, șlapi).

La ciubarul de apă cu sare de Praid te vei bucura de o atmosferă de wellness într-o ambianță modernă, cu beneficii notorii pentru sănătate. Baia de sare reglează echilibrul ionic al organismului, are efect antiseptic, ameliorează afecțiunile reumatice, combate stresul, acneea și stimulează sistemul imunitar în general. Sarea extrasă din salina Praid este plină cu minerale și este una dintre cele mai de calitate din lume!Ciubărul este ne/acoperit (?), are capacitatea de a primi … persoane simultan, temperatura ajungând la …. grade Celsius. Fie vară sau iarnă, te poți bucura de o experiență unică și benefică pentru sănătate împreună cu cei dragi.

Vrei un pont? Pentru a spori efectele sării asupra corpului, nu face duș imediat după baia în ciubăr; lasă apa să se usuce de la sine și bucură-te de starea de relaxare pe care o meriți din plin.

 

 

6 Comments

Articole recente

SPA

March 21, 2021

PLAY ROOM

March 21, 2021

Alte facilități

March 21, 2021

Categorii