• +40 774 538 004
  • Covasna, Ozunca Bai, nr. 1

Despre noi

Conacul Negoiță

Cele mai faine experiențe sunt alături de prieteni și familie.
Cu o capacitate de 14 persoane, Conacul Negoiță poate fi închiriat în totalitate.

Beneficiezi de condiții de 5***:

– SPA privat cu saună și ciubăr
– 4 camere duble
– 2 camere triple
– living room spațios cu semineu
– kids corner si living separat pentru filme si jocuri
– tenis de masa si loc de joacă exterior
– sistem de sunet profesional, ideal pentru petrecere
– terasă
– grătar
– biciclete

Conacul Negoiță este situat la 60 de km de Brașov, Ozunca Băi nr. 1, Județul Covasna.
Din București până la Conacul Negoiță sunt 246 km, aprox 3 ore cu mașina, în funcție de trafic.

 

Descoperă Conacul Negoiță, un spațiu al boierilor contemporani, o destinație în care nu există grabă. Doar bucurie, frumusețe, natură și aer curat.

Conacul Negoiță propune un altfel de concept, unul complet, în care ai întreaga locație la dispoziția ta, loc de joacă pentru copii, spa cu saună pe lemne și cuibar cu sare de la Praid.

Domeniul conacului este înconjurat de un gard din lemn masiv într-o perfectă contopire cu natura și întreg complexul este construit în stil rustic, cu lemn masiv și piatră, îmbinând elementele naturale cu dotările moderne.

Aerul proaspat și atmosfera calmă a pădurii au transformat Conacul Negoita în locul ideal de odihnă și revigorare.

Când inima ta bate în sincron cu ritmul naturii știi că ești în locul potrivit. În liniste, confort și bine. Binele acela pe care îl savurezi în tihnă, în fața unui șemineu aprins, înconjurat de natură.

Totul este gândit pentru o experiență completă. Vă așteptăm cu preparate culinare deosebite, vinuri alese și amintiri de pus la suflet. 

Tur Video

Facilitati

Locația pune la dispoziția oaspeților 6 camere primitoare cu baie proprie, personalizate și accesorizate în concordanță cu specificul conacului, renovate complet și mobilate cu piese din lemn masiv.

Zona de SPA este una dintre preferatele oaspeților. Conacul Negoiță oferă gratuit acces la sauna cu lemne (tip butoi) și ciubar (hot tub) cu sare de la Praid.

Terasa pitorească beneficiază de 36 de locuri, 12 dintre ele fiind acoperite, unde puteți degusta preparatele noastre speciale și vă puteți bucura de frumusețea peisajului.

Oaspeții au la dispoziție o parcare acoperită și închisă pe trei laturi pentru 4 mașini, fiind construită din lemn masiv în stilul întregului ansamblu.