• +40 774 538 004
  • Covasna, Ozunca Bai, nr. 1

Blog

PLAY ROOM

Adulți fiind, avem nevoie de distracție și jocuri mai ales în vacanță. La Conacul Negoiță, oaspeții au la dispoziție un living spațios, situat la etaj unde pot face o mulțime de activități reacreative și amuzante cu familia și prietenii. Camera este dotata cu canapele de piele, o masă de 6 persoane pentru jocuri colective, masa de foosball, jocuri antrenante pe consola WII. Seara, aceasta camera este locul unde poți viziona un film de excepție la TV/DVD.

Salonul de oaspeți este suficient de spațios, astfel încât se pretează inclusiv pentru întâlniri de afaceri colocviale, team building-uri (acces Wi-fi gratuit) și networking. Ba chiar și repetiții de piese de teatru au fost găzduite aici. Spațiul este totodată sigur pentru copilași, aceștia pot face teme sau pot desena/colora la masă, ori se pot juca pe un covoraș pe podea, însă nu trebuie lăsati nesupravegheați.

Este suficient să petreci o seară în sala de activități a conacului pentru a te convinge ca este un mod excelent de a opri timpul in loc. Departe de agitația orasului, într-o încăpere primitoare și cu toate facilitățile la îndemână, este locul potrivit pentru a te relaxa și pentru a te deconecta, indiferent de vremea de afară. Jocuri de cărți, remy, șah, Catan, Monopoly sau oricare alt joc de societate, până și mimă; cu toate aceste activități și multe altele te poți delecta aici. Vrei să îți dezvălui un fan fact? Cea mai lungă partidă de șah care s-a desfășurat în livingul Conacului Negoiță a durat circa 5 ore. Dacă participanții s-au putut concentra atâtea ore în șir, trage tu concluziile despre atmosfera de acolo.

De asemenea, îți punem la dispoziție device-uri cu tehnologie de ultimă generație pentru a te putea bucura de vizionarea unui film sau de serialul tău preferat. Televizorul din living este unul de tip SmartTV, cu conexiune Wi-fi, astfel încât dacă aduci cu tine un gadget de HDMI Streaming (de exemplu un Google Chromecast), poți proiecta de pe telefonul tau orice vrei să vezi pe ecran mare. Știi ce înseamnă asta? Te bucuri în tihnă de episodul acela de pe Netflix/Amazon Prime pe care l-ai întrerupt înainte de a pleca de acasă, astfel nu rămâi în urmă. În alternativă, poți face zapping pe canalele tv disponibile prin televiziunea noastră prin cablu. Alegi ce vrei tu, dintre programe sportive sau show-uri real time, documentare, telejurnale sau chiar desene animate.

Mai sus făceam mențiune despre sesiuni de team building sau networking. Ei bine, poți organiza o astfel de întrunire colocvială și în livingul Conacului Negoiță. Dacă ești un leader în echipa ta sau un speaker motivațional, cu siguranță publicul tău te va asculta relaxat în canapelele de piele; ronțăielile (alune, covrigei, chipsuri) vor fi din partea casei. În schimb, dacă obișnuiești să oferi spectatorilor tăi informații prin intermediul unui Power Point de pildă, ia cu tine laptopul și video-proiectorul și nu ezita să le folosești în locația noastră. Te rugăm doar să ne anunți înainte despre intenția ta.

Te asigurăm că personalul nostru pune în practică toate măsurile de prevenire și combatere a pandemiei de SARS-COV2 (măști de protecție, dezinfectarea suprafețelor etc.) pentru ca tu împreună cu cei dragi să vă bucurați în siguranță de sejur.

O altă atracție specială oferită de Conacul Negoiță este reprezentată de drumețiile pe care le poți face cu Quad-ul. Conacul este dotat cu 2 Quad-uri Polaris RZR ce pot fi închiriate pentru a explora împrejurimile și a trăi o aventură electrizantă cu clipe de neuitat. Se merită să trăiești măcar o dată în viață feeling-ul acela de nou mixt cu adrenalină pe un teren accidentat. Iar dacă nu ești tocmai genul de persoană aventurieră și preferi locul pasagerului, ia-ți prietenul/soțul/fratele la șofat și fă un shooting foto memorabil. Te asigurăm, sunt amintiri de pus în ramă.

 

1 Comment

Articole recente

SPA

March 21, 2021

PLAY ROOM

March 21, 2021

Alte facilități

March 21, 2021

Categorii